Sun-Synergie nieuw lid Businessclub DOS’46

  • november 9, 2014

Het Nijeveense bedrijf Sun-Synergie is deze week toegetreden tot de DOS’46 Businessclub. Sun-Synergie wil bedrijven en consumenten direct laten profiteren van lagere energielasten door het plaatsen van zonnepanelen. Het verzorgt naast het plaatsen van de zonnepanelen ook de financiële afhandeling voor haar klanten door gebruik te maken van de duurzaamheidslening, welke wordt gestimuleerd door de gemeente en provincie. Zo bieden zij de mogelijkheid om zonder verhoging van maandlasten te direct te profiteren van zonne-energie. Sun-Synergie staat voor de beste producten en klantvriendelijke service!

Het bedrijf is gevestigd aan de Dorpsstraat te Nijeveen en is als echt Nijeveens bedrijf dan ook verheugd met het lidmaatschap van de DOS’46 Businessclub, zo laat Martine van Velzel van Sun-Synergie weten: “Het opent deuren die anders voor ons gesloten zouden blijven, zo hebben we afgelopen week zonnepanelen op sporthal De Eendracht gelegd en zijn de eerste afspraken al gemaakt met andere leden van de Businessclub. Daarnaast is het geweldig dat we zo’n mooie club als DOS’46 kunnen ondersteunen!”

Kijk voor meer informatie over Sun-Synergie op www.sun-synergie.nl