Showroom Van der Linde Meppel decor van geslaagde meet & greet

  • november 3, 2014

In de sfeervolle showroom van hoofdsponsor Van der Linde Meppel vond vrijdagavond de jaarlijkse meet & greet van de A-selectie en de businessclub van DOS’46 plaats. Met zeventig aanwezigen, waaronder veertig sponsoren, kijkt de sponsorcommissie terug op een zeer geslaagde avond.

Vanaf 21.00 uur stroomde de showroom van Van der Linde Meppel – dit jaar veertig jaar hoofdsponsor van de vereniging! –  lekker vol. Voorzitter (a.i.) Bert Baylé heette het gezelschap welkom en bedankte de sponsoren voor hun vertrouwen in de club.

Blij met de activiteiten
Vervolgens was het woord aan Sijtze Faber van Faber Adviseurs. Hij gaf aan dat een aantal businessclubleden de koppen bij elkaar hadden gestoken en dat hieruit is gebleken dat de businessclub erg blij is met de activiteiten die DOS’46 onderneemt .

Sijtze liet verder weten dat de businessclubleden geen overkill aan bijeenkomsten willen en dat ze al helemaal niet op afstand van de overige sponsoren en leden willen staan. Wel willen ze graag hun kennis en know how inzetten om DOS’46 te helpen een nog sterkere club te worden. Op de vraag of DOS’46 op de goede weg is met haar businessclub antwoordde Sijtze met een volmondig ‘Ja’.

Kampioen
Daarna was het de beurt aan hoofdcoach Daniël Hulzebosch om naar voren te komen. Gevraagd naar zijn verwachtingen voor komend seizoen gaf hij aan kampioen te willen worden van de Hoofdklasse en daarmee promotie naar de Korfbal League te willen afdwingen.

Vervolgens was het tijd voor een korte quiz waarbij een delegatie van de A-selectie het opnam tegen enkele afgevaardigden van de businessclub. Presentator Roelof Jan Vochteloo toetste hoe het met de kennis van de vereniging en de sponsoren gesteld was en hierbij kwam de A-selectie nipt als winnaar uit de bus.

Groepsfoto en borrel
Na  de quiz poseerde het gezelschap voor een groepsfoto. Toen het geheel eenmaal in het gelid stond en huisfotografen Herry Borrink en Henk Slagter een mooie plaat geschoten hadden, was het officiële gedeelte van de avond voorbij. Onder het genot van een hapje en een drankje van businessclubleden De Veurdeale en Mitra Kisjes werd er daarna volop genetwerkt en vooruitgeblikt op het komende zaalseizoen, dat zaterdagavond start met de thuiswedstrijd tegen SCO.

Meer informatie over de businessclub van DOS’46? Mail naar sponsorcommissie@dos46.nl !

Voor foto’s van deze avond, klikt u hier.