Bang a gong and get it on – DOS Familiedag

  • oktober 27, 2014

Japan was even heel dichtbij. Afgelopen zaterdag was sporthal De Eendracht het decor van de DOS Familiedag in Japanse stijl.

Na de oefenwedstrijden van DOS 1 en 2 tegen LDODK/AH (beide winst) stond Japans korfbal op het programma. Een dynamisch spel, een soort combinatie van tikkertje en korfbal waaraan ruim 100 jeugdspelers, ouders en selectiespelers meededen. Na al deze inspanning was het tijd voor een hapje en een drankje in de kantine. En voor de twee finalisten van het Japans korfbal een goed moment om zich op te laden voor de finale. De zwarte Aygo’s onder leiding van Loes Blacquière gingen er uiteindelijk met de winst vandoor. Na de prijsuitreiking van het Japans korfbal en de mooiste #DOSfie (E4) werden Jan en Marc-Jan van der Linde in het zonnetje gezet. Toyota Van der Linde Meppel is dit jaar 40 jaar trouwe hoofdsponsor van DOS’46. Iets waar we als vereniging trots op mogen zijn! Vervolgens stelde Casper Boom in dichtvorm de selectie voor  aan het publiek en kreeg het publiek nog de gelegenheid om vragen te stellen aan de selectiespelers. Daarna was nog lang gezellig in de kantine waar DJ Henrie Matter voor de muziek zorgde. Kortom een zeer gezellige familiedag!

 

De organisatie van de DOS Familiedag kijkt met een glimlach terug op een ontzettend geslaagde dag. We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze dag. In het bijzonder Snack-Plaza & Brasserie ’t Meuleplein die in een uur tijd ruim 160 personen van patat met een snack heeft voorzien.

じゃあ また

Jaa mata in De Eendracht
(Tot ziens in De Eendracht)

 

Wim Heite, Leonard Westenbrink, Albertine Steenbergen, Voka van der Linde, Jordy Wessel, Fabian Smit, Bert Lok, Nienke de Kleuver, Martine van der Linde en Agnes Schiphorst