Mizuno’s Indoor Club Tour

  • oktober 17, 2014

Muta Sport organiseert op 22 oktober in samenwerking met DOS’46 en Mizuno een speciaal moment wat geheel in het teken staat van korfbal en het vinden van de schoen die het beste bij je past. Want waar moet je beginnen als je een paar indoorschoenen aan wilt schaffen? Aangezien geen enkele voet en manier van bewegen hetzelfde is, is het echt aan te raden om je goed te laten adviseren. De tijdsinvestering verdient zich dubbel en dwars terug.

Voor indoor specialist Mizuno staat technische kennis en een klantgerichte, persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Functionele sportproducten van de hoogste kwaliteit, voorzien van unieke, technologische innovaties is waar dit merk zich al meer dan 100 jaar hard voor maakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Mizuno toonaangevend is op de wereldwijde sportmarkt.

Vragen(v)uur   

Wij hebben nu de handen ineen geslagen en Mizuno’s Indoor Club Tour in het leven geroepen. We ontvangen je op 22 oktober graag in Sporthal De Eendracht. Tijdens dit moment is er, naast ons eigen team van Muta Sport, een technische expert van Mizuno aanwezig in de sporthal. Samen kunnen zij je alles vertellen wat je altijd al wilde weten over korfbalschoenen en hun specifieke eigenschappen. Deze avond is bedoeld voor de korfballer van elk niveau die het maximale uit zijn/haar schoen wil halen. Uiteraard kun je de schoenen gedurende deze avond ook uitgebreid testen op een speelveld.

Wil jij graag aanwezig zijn bij de Mizuno Indoor Club Tour?

Je bent van harte welkom op 22 oktober a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur in sporthal De Eendracht, Nieuweweg 5 in Nijeveen.

Tot dan!