Kleutergym/kangoeroe-instuif groot succes!

  • oktober 17, 2014

Op woensdag 15 oktober was er voor de allerjongsten een kleutergym/kangoeroe instuif. Deze instuif werd georganiseerd door KID (Korfbalinstituut DOS’46). De kinderen werden ontvangen in een zaal vol muziek en leuke spelletjes. De jongste kinderen gingen gymnastieken bij Anique Steenbergen. Er werd geschommeld, gezwaaid en gesprongen. Naast het gymnastieken konden de oudere kinderen korfballen bij Geertje Hoekstra. Ook kon er geschoten worden op twee korfbalpalen en waren er andere leuke spelletjes. Zo begon Rick Wessel met een leuk tikspel en konden de kinderen ook geblinddoekt een bal in de mand gooien. Kortom, een geslaagde sportieve middag. Aan het einde van deze middag kregen alle kinderen een DOS’46 tas. Deze werd aangeboden door de supportersvereniging van DOS’46. 

 De organisatie bedankt Luc Hulzebosch en Silke Wolters voor hun hulp tijdens de instuif.

 We hopen alle kinderen snel weer te zien!

 Korfbalinstituut DOS’46 (KID)