Bijscholingsavond ‘Kinderen, mij een zorg!’

  • oktober 9, 2014

Als vrijwilliger geef je om de kinderen en tieners waarmee je werkt en soms zijn ze je écht tot zorg.
Herken jij het volgende? Je maakt je zorgen over een kind dat bijvoorbeeld erg druk is, veel blauwe plekken heeft, schichtig reageert op jouw hand op haar schouder of iets vertelt over zijn nare thuissituatie. Maar vanuit je rol als vrijwilliger weet je vaak niet wat je moet doen. Toch kun jij veel betekenen!

In de training ‘Kinderen, mij een zorg!’ krijgen de aanwezigen informatie en handvatten over datgene wat je kunt doen als vrijwilliger in dit soort situaties zodat een kind zo snel mogelijk geholpen kan worden.
Na deze praktische training weet je welke stappen je kunt ondernemen. Als vrijwilliger kun je signalen in een vroegtijdig stadium opmerken en deze bespreekbaar maken. Het oplossen van problemen is vervolgens een taak van professionals.

Trainers, coaches en leiders van de Dynamic No-Break Kampweek hebben inmiddels allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze avond. Maar overige geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom op deze bijscholing:

               donderdag 23 oktober van 19.30 – 21.30 in de kantine op het veld!
 

Tot dan!

Jarolien Flinkert
(contactpersoon KID/JC DOS’46 – 0657379472)

Graag uiterlijk 20 oktober aanmelden via: jarolienflinkert@hotmail.nl