DOS’46 hofleverancier selectieteams KNKV-Noord

  • oktober 7, 2014

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Bij DOS’46 is de jeugd hard op weg om deze toekomst mooi in te kleuren. Tijdens de selectieprocedure voor de Noordelijke jeugdteams werd namelijk een grote groep jonge talenten uitverkoren om het komende seizoen district Noord te vertegenwoordigen. Met achttien Dossers onder de zesenzestig geselecteerden mag DOS’46 zich dan ook met recht hofleverancier van KNKV-Noord noemen.

De afgelopen weken zijn de voorselecties van Noord geweest en de volgende jeugdspelers van DOS’46 hebben zich in één van die selectieteams weten te spelen:

Noord <12: Friso Kienstra, Mirte Kikkert, Cerèn Wonink en Jorne van der Zee.

Noord <14: Luc Hulzebosch, Hieke Kruit, Sterre van Schie en Silke Wolters.

Noord <16: Jesse van der Linde en Kaj Raterman.

Noord <19: Sven van Erp, Melvin Frieswijk, Latisha van Halen, Iris Hulzebosch , Ilse Jobing, Julian Jobing, Femke van Zwol en Leander Zwolle.

 

Ook op het trainersvlak is er Nijeveense inbreng bij de teams van Noord. Zo traint Liena Hulzebosch Noord <14 en zijn Roger Hulzebosch en Harmen Tjeerdsma samen verantwoordelijk voor Noord <19.

Naast district Noord is DOS’46 ook in district Oost vertegenwoordigd. A-selectiespeler Max Malestein ontving namelijk een invitatie voor Oost <19.

 

Namens DOS’46: allen van harte gefeliciteerd en veel succes gewenst!!!