Kangoeroe- en kleutergyminstuif!

  • oktober 1, 2014

Bij DOS’46 sporten jongens en meisjes samen. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten en is er altijd wel wat te doen. Een playbackshow, speurtocht, zwemmen of een spelletjesmiddag, bij DOS’46 vind je het allemaal! Het eerste team van DOS’46 speelt al vele jaren op hoog niveau en is kampioen van Nederland en Europa geweest. DOS’46 heeft veel jeugdteams waaraan veel aandacht wordt besteed door trainers en coaches en andere begeleiding.

Wist je dat.. Als je 9 jaar bent mee mag met de kampweek die al meer dan 40 jaar gehouden wordt?

De jeugd heeft de toekomst, daarom organiseert DOS’46 op woensdag 15 oktober a.s. een kangoeroe/kleutergym-instuif! Er worden dan leuke (korfbal)spelletjes gedaan en er wordt uitgelegd wat je bij de Kangoeroes leert (5 en 6 jaar). Ook kun je meedoen met de kleutergym, dit is voor peuters vanaf 3 jaar.

Tijd: van 15.45 tot 16.30 uur
Locatie: Sporthal ‘de Eendracht’
Leeftijd: van 3 tot 7 jaar
Meenemen: sportkleding, sportschoenen en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes!

Opgeven kan tot vrijdag 10 oktober via jeugddos46@ziggo.nl, met vermelding van opgave instuif – naam – adres – leeftijd.