Heren AW.DTV te sterk voor DOS’46 A1

  • september 23, 2014

Na twee eenvoudige overwinningen speelde A1 afgelopen zaterdag tegen AW.DTV in Amsterdam. Het was vrij warm om te spelen, maar voor de toeschouwers was het heerlijk.

Nog maar net begonnen of het stond door een slim balletje al 1-0, maar via Melvin Frieswijk en Sven van Erp werd het 2-2. Hierna begonnen de heren van AW.DTV zeer sterk te spelen en heel gemakkelijk te scoren en ze liepen weg naar 6-2. Via Leander Zwolle en twee keer Sven van Erp werd het nog even weer spannend tot 7-5, maar daarna liep AW.DTV door gevarieerd spel en zuiver schietende heren uit naar een ruststand van 12-5.

Wij hoopten op een getergd A1 na de rust, maar erg soepel liep het helaas niet vandaag. AW.DTV ging door in de lijn van de 1e helft en A1 had veel moeite om te scoren en als dan zelfs de strafworpen worden gemist dan wordt het heel lastig. Via Melvin Frieswijk en Koen Buiten is het halverwege de 2e helft 17-7. Hierna volgt er een iets betere periode waar wat meer wordt gespeeld op de zwakkere punten van AW.DTV en via Leander Zwolle en Latisha van Halen wordt het 17-9. Na het inbrengen van Julian Jobing en Mariska Smeenge en via scores van Iris Hulzebosch en, wederom, Sven van Erp wordt het 21-11. Echter intussen ook wel weer 2 strafworpen gemist. Het slot akkoord is voor Latisha van Halen met 21-12.

Al met al wel genoten van het spel en volgens mij was het een leerzame wedstrijd voor A1 tegen een goed spelend AW.DTV met zeer sterke heren. Op naar de volgende wedstrijd, spelen als een team, proberen wat minder voorspelbaar te zijn, dan komt het zeker goed.

Een toeschouwer.

Bovenstaand stuk kregen wij ingestuurd via communicatie@dos46.nl. Wij stellen het zeer op prijs dat ook leden het initiatief nemen om een verslag van een jeugdwedstrijd te schrijven. Voelt u zich geroepen? Twijfel dan niet!