Gezocht: leden voor het video-analyseteam!

  • september 16, 2014

We zoeken t.b.v. het verwezenlijken van de ambities en doelstellingen van DOS’46 een team mensen voor enerzijds het opnemen en anderzijds het analyseren (“taggen”) van videomateriaal van korfbalwedstrijden. Het video-team is onderdeel van de staf van DOS’46. Video-analyse zal ook bij de jeugdselecties (A/B/C) worden ingezet.

De vraag: Ga jij een rol spelen in het opnemen of “taggen” van wedstrijden?

Profiel:

• Algemeen: Je hebt affiniteit met korfbal, en weet waar je de aandacht op moet richten bij het korfbalspel.

• Voor het filmen: het bedienen van foto/filmapparatuur is gesneden koek voor je (of je wilt het graag gaan leren).

• Voor het “taggen”: je weet aardig je weg op de computer, en je wilt het taggen / analyseren van wedstrijden onder de knie krijgen.

Het vraagt een zekere tijdsinvestering, waarover je met de staf afspraken zult maken. Het liefst brengen we een groep bijeen zodat de activiteiten iets meer verspreid kunnen worden over het video-team. We zullen dit team trainen samen met coördinator Herjan van Eijk en Henk van Schie, die deze taak de afgelopen 6 jaar heeft uitgevoerd. Beloning zal in de vorm van consumptiemunten plaatsvinden.

Ben jij of ken jij de persoon die we zoeken? Ken je iemand die een stageplaats zoekt? Of heb je aanvullende vragen? Bel dan met Harmen Tjeerdsma, 06 211 691 25 of mail: topkorfbal@dos46.nl.