Commissie Topkorfbal vernieuwd

  • augustus 29, 2014

Met ingang van dit seizoen is de gehele commissie Topkorfbal vernieuwd. Harmen Tjeerdsma zal de voorzittershamer overnemen van Gerlof de Haan en als contactpersoon voor DOS’46 1, 2 en 3 op gaan treden. Hij stopt daarmee als voorzitter van de sponsorcommissie. Gerry Ebbeling neemt deze rol over. Ed van der Zee wordt de contactpersoon voor DOS’46 A1 en B1. Carolien van Schie wordt verantwoordelijk voor de algemene ondersteuning (contracten, regelingen, medische begeleiding). Er is nog een vacature voor een lid wat de wedstrijdorganisatie (jurytafel, videoteam) onder zijn of haar hoede gaat nemen.

De commissie is zich bewust van het feit dat er nog veel zaken geregeld moeten worden, maar gaat vol inzet en plezier die uitdaging tegemoet.

Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden via topkorfbal@dos46.nl.