Nico Buiten individuele trainer junioren

  • augustus 21, 2014

De Commissie Topkorfbal is erg blij met de toezegging van Nico Buiten om dit seizoen als individuele trainer van de junioren selectie op te gaan treden. Nico heeft de afgelopen jaren deze taak vervuld binnen de senioren selectie en maakt nu de stap naar de talenten van DOS’46. Er is bewust voor gekozen A1 en A2 op woensdag samen te laten trainen, omdat daarmee het verschil tussen beide teams verkleind wordt. A1 speelt al jaren met succes op het hoogste niveau van Nederland, maar ook A2 kan gezien worden als een van de sterkste juniorenteams van Noord-Nederland. Het is heel mooi dat Nico zijn ervaring gaat inzetten voor de talenten van DOS’46.

De trainersstaf bestaat daarmee uit Christian Lucas en Janco Schiphorst voor de A1, Jurgen Lucas en Roger Hulzebosch voor de A2, Nico Buiten als individuele trainer en Liena Hulzebosch als verzorgster. Hiermee laat DOS’46 wederom zien optimaal in te zetten in haar jeugdopleiding / KID.

Voor vragen kan contact op worden genomen met Harmen Tjeerdsma, commissie Topkorfbal.