Pasfoto’s inleveren

  • juli 30, 2014

Willen de volgende personen zo snel mogelijk één of twee pasfoto’s inleveren bij Jenny Katoele, Lijsterstraat 24, 7948 DH Nijeveen. Graag in een enveloppe voorzien van naam en geboorte datum.

Gerrieke Dol, Ed v/d Zee, Jans Dingsté, Dagmar Jonkers, Marit Sok, JR Bouwman, Joris Schiphouwer, Sven Bentum,Marijn Bolding, Youri Borrink,Joachim Bouwknegt,Janneke van Dam,Jeffrey v Doeselaar (2x), Ilse Dusseljee,Manon Dusseljee, Ryanne van gunst (2x),Rosemiek Harrewijn (2x),Jelmer Jonker (2x) Emiel Katoele (2x), Pascal Katoele(2x),Trienke Koopmans, Danique Koster, Maaike Koster (2x)Mark- Jan v/d Linde, Jiska Sinnema (2x), Gerien Tuut, Vera Veenstra (2x), Ingmar Visser (2x), Jorne v/d Zee, Marrit van Zwol (2x),Milanne Buiten (2x), Iris Dorenbos, Jorrit Louwrink, Kirsten Smit,Rozanne Tissingh, Annerieke Withaar, Geertje Hoekstra (2x) Fenna de Jong (2x) Linda Baarsen (2x) Jeroen Cossee ,Leander Zwolle (2x) Kim Petersen (2x), Melvin Frieswijk (2x), Julian Stam (2x), Hieke Kruit (2x), Annemarij Tuinstra, Dianne van Drogen, Noortje Wissink, Ceren Wonink, Laurien Meijer,Verona Spitse, Jasper v/d Vegt, Rowan Bouwknegt, Roy Pruntel, Nathalie Dekker, Anne- Elize de Vries, Feline Righart, Maaike Huisman, Lynne Schipper, Lisa Bouwknegt.