Nieuwe co-sponsor voor DOS’46

  • juli 28, 2014

De sponsorcommissie van DOS’46 is verheugd om te kunnen melden dat de vereniging een nieuwe co-sponsor aan zich heeft weten te binden. De nieuwe co-sponsor is een Nijeveense ondernemer, die bereid is het co-sponsorcontract van het helaas failliet gegane Engeldot over te nemen.

Over enkele weken vindt er een fotomoment plaats. Dan zal ook bekend gemaakt worden om welk gerenommeerd Nijeveens bedrijf het gaat.

De sponsorcommissie betreurt het faillissement van Engeldot en wil ook op deze plek de betrokken medewerkers bedanken voor de goede jaren van samenwerking en sterkte wensen voor de toekomst. Uiteraard is de sponsorcommissie opgetogen over het feit dat zich zo snel een nieuwe, uitstekend bij DOS’46 passende, co-sponsor heeft aangediend.

De sponsorcommissie van DOS’46