Melvin Frieswijk kiest voor DOS’46

  • juli 1, 2014

Melvin Frieswijk (SCO Oldeholtpade) maakt volgend seizoen de overstap naar de junioren van DOS’46. De 18-jarige student aan het Friesland College in Heerenveen komt uit een echte korfbalfamilie. Deelname aan verschillende vertegenwoordigende teams, waaronder het Talentteam onder 19 van Noord-Nederland, geven zijn ambitie weer: spelen op het hoogste niveau van Nederland.

Dat laatste was niet meer mogelijk bij SCO en daarom heeft Melvin zich aangemeld bij DOS’46. Melvin kijkt er naar uit om bij DOS’46 met leeftijdsgenoten tegen de nationale top te spelen en uiteindelijk door te stoten naar de hoofdmacht van de club uit Nijeveen. De nieuwe trainers/coaches Christian Lucas en Janco Schiphorst zijn uiteraard erg blij met deze versterking.

Melvin, welkom bij de vereniging en veel succes en plezier gewenst bij DOS’46!