Dikke pret tijdens spelletjesmiddag

  • mei 29, 2014

Op het laatste moment werd de speeltuinmiddag in Havelte omgezet naar een gezellige spelletjesmiddag in de veldkantine. Gelukkig maar, want door de regen was zelfs het korfbalveld omgetoverd tot zwembad. Op 28 mei kwamen rond 14.00 uur zo’n 20 kinderen van de F-teams, de kangoeroes en de kleutergym vol verwachting binnen.

In alle hoeken van de kantine en zelfs de gang, stonden de spellen al klaar. In groepjes gingen ze van spijkerpoepen, naar kikkerkussen, ezeltje prik en spek- en snoephappen naar een geweldig ballonnenspel. Alle kinderen kregen een ballon tussen de benen, die natuurlijk niet op de grond mocht vallen. Op muziek moesten ze al springend en waggelend proberen elkaar te kietelen totdat de ballon viel. Wat een lol. Dit spel moest natuurlijk nog een keer. Daar kreeg iedereen flink dorst van. Na de limonade met koekjes waren de batterijen weer helemaal opgeladen voor de estafette, de stoelendans, het ballenrollen en het knutselen. Voor we het wisten was het tijd voor patat: een lekkere afsluiting van een geweldige middag.

Bekijk de foto’s!

De creacie