STW verplaatst vanwege play-offs C1 en B1

  • mei 26, 2014

Beste STW-deelnemers,

Na weken van voorbereiding bereikte ons dit weekend het nieuws dat de play-off wedstrijden van B1 en C1 voor het Nederlands Kampioenschap zijn gepland op zaterdag 31 mei 2014 in Houten. C1 speelt om 10.30 uur tegen DeetsosSnel C1 en B1 speelt om 12.00 uur tegen DeetosSnel B1.

De spelers van deze teams hadden zich allemaal opgegeven voor het Sport Technisch Weekend en moeten komende week gewoon trainen voor een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen!

Hierdoor hebben we nog maar 13 kinderen over die deel zouden kunnen nemen aan het weekend en we willen ook zeker niet dat zij nu helemaal niks in het vooruitzicht hebben!

Daarom willen wij graag voorstellen om het Sport Technisch Weekend een week op te schuiven naar het Pinkster weekend. Graag zou ik van jullie allemaal zo snel mogelijk willen weten of jullie dit weekend (van 6 juni t/m 9 juni) nog vrij hebben. We hopen dat er zo veel mogelijk mensen nog kunnen zodat we er toch nog een super gezellig weekend van kunnen maken!

Mail zo gauw mogelijk je reactie naar youriborrink@hotmail.com , dan zul je zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht van de komende ontwikkelingen!

Groeten,

Youri Borrink