Nieuw talent: Fenna de Jong naar DOS’46!

  • mei 1, 2014

Fenna de Jong maakt vanaf komend seizoen deel uit van de selectie van DOS’46. Dit heeft zij donderdagavond aan de selectie van KVZ uit Zutphen bekendgemaakt.

De 19-jarige speelster van KVZ ziet bij DOS’46 een goede mogelijkheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Fenna, tweede van rechts op de foto, doorliep alle teams van district Oost en volgt momenteel als studie CIOS in Arnhem.

Persoonlijke ontwikkeling
De Jong over haar keuze: ”Toen de trainersstaf van DOS’46 mij benaderde werd ik verrast, omdat ik na mijn blessure pas net weer één succesvol seizoen bij KVZ heb gespeeld. Ik heb veel leuke en goede verhalen over DOS’46 gehoord, waarin duidelijk werd dat deze club mij erg aanspreekt. Ik heb al veel wedstrijden gezien. Ik moest kiezen tussen de gezelligheid bij KVZ en de ontwikkelingsmogelijkheden bij DOS’46. Uiteindelijk maakte ik de beslissing om me verder te gaan ontwikkelen met als doel om uiteindelijk te kunnen korfballen op het hoogste niveau”.

DOS’46 is blij met de komst van Fenna de Jong en wenst haar veel plezier en succes bij onze club!