Noord onder 19 wint 5 districtentoernooi!

  • april 27, 2014

Afgelopen zaterdag werd in Wormer, bij gastheer Groen Geel, het vijf districtentoernooi gehouden. Op koningsdag kwamen dertien Dossers zich laten zien op dit landelijke podium in de Zaanstreek.

Noord onder 19
Te beginnen met Noord onder 19, waar Latisha van Halen, Marieke Klaver en Iris Hulzebosch deel van uit maakten. Onder begeleiding van een roodgekleurde staf met Harmen Tjeerdsma en Roger Hulzebosch, Wim Heite en Henk Emmink wisten zij als eerste te eindigen. Zonder een nederlaag en met één gelijkspel en drie overwinningen op zak konden zij de beker en een taart in ontvangst nemen. Gefeliciteerd!

Marieke Klaver: ”Beter konden we het vijfdistrictentoernooi met Noord niet afsluiten”.

Oost onder 19
In Oost onder 19 kwamen Denice de Vries, Jesse de Jong en Max Malestein uit. Zij eindigden als derde, wisten niet te winnen van Noord, met twee overwinningen en twee verliespartijen op papier.

Noord onder 16
Net als Oost onder 19, wist ook Noord onder 16, onder leiding van Daniël Hulzebosch een derde plek te behalen. In Noord onder 16 speelden Ilse Jobing, Sandra Westenbrink, Jesse van der Linde en Kaj Raterman.

Noord onder 12 en 14
Liena Hulzebosch, trainer/coach van Noord onder 14, zag haar ploeg met één overwinning, twee remises en één nederlaag als derde eindigen. Sterre van Schie maakte als Dosser deel uit van dit team. Jildau de Haan speelde mee in Noord onder 12. Zij eindigden als vierde.

Voor alle uitslagen verwijzen wij u naar de website van Groen Geel.