Vijf Districten, dertien Dossers!

  • april 24, 2014

Zaterdag 26 april vormen de velden van Groen Geel in Wormer het decor van het jaarlijkse Vijf Districten Toernooi. Dertien DOS’46-talenten zullen tijdens deze Koningsdag het shirt van Noord of Oost dragen. Een overzicht!

Noord <12 en <14
Jildau de Haan is zaterdag actief in Noord <12, terwijl Sterre van Schie het groenzwart van Noord <14 verdedigt. Trainer/coach van Noord <14 is Liena Hulzebosch en teambegeleider is Carolien van Schie. (Zie foto.)

Noord <16
In Noord <16, dat wordt gecoacht door Daniël Hulzebosch, spelen Ilse Jobing, Sandra Westenbrink, Jesse van der Linde en Kaj Raterman.

Noord <19
Iris Hulzebosch, Marieke Klaver en Latisha van Halen maken deel uit van Noord <19, net als toekomstig DOS’46-junior Leander Zwolle. Coaches van dit team zijn Harmen Tjeerdsma en Roger Hulzebosch, teambegeleider is Wim Heite en Henk Emmink gaat mee als fysiotherapeut.

Oost <19
In Oost <19 spelen Max Malestein, Harjan Visscher (beiden werden afgelopen weekend wereldkampioen met Oranje <19), Jesse de Jong en Denice de Vries.

Voor meer informatie over het Vijf Districten Toernooi verwijzen we u naar de website van Groen Geel.

DOS’46 wenst alle spelers en begeleiders veel plezier en succes in Wormer!