Talenten DOS’46 in actie tijdens WK u19!

  • april 15, 2014

Komend weekend staan veel spelers van DOS’46 in de spotlights bij het WK korfbal u19. Op veel verschillende vlakken zullen Dossers actief zijn. Hieronder vindt u een overzicht.

Nederland
Namens Nederland u19 komen Harjan Visscher en Max Malestein in actie in Leeuwarden.

Noord
In Noord u19 spelen Marieke Klaver, Femke van Zwol, Iris Hulzebosch, Lotte Steenbergen, Latisha van Halen en Julian Jobing mee. Daarnaast maakt ook toekomstig DOS’46-junior Leander Zwolle deel uit van Noord u19. Verder heeft ook de staf van Noord u19 een rood tintje: de talenten staan onder begeleiding van Harmen Tjeerdsma en Roger Hulzebosch. Wim Heite zal fungeren als teambegeleider en Bevan Lawson neemt de rol van fysiotherapeut op zich.

Oost
Jesse de Jong en Denice de Vries maken hun opwachting in Oost u19.

Marokko
Voor het Marokkaans team, dat onder leiding staat van André Kuipers, is Jawad Essayah (DOS’46 B2) geselecteerd. Jawad vertrekt vandaag al naar Leeuwarden om, onder begeleiding van Jelmer Jonker, te kunnen trainen.

Verder meldt de toernooi-organisatie van u19KWC dat ook Nynke Sinnema van de ‘partij’ zal zijn. Nynke gaat helpen bij de opening en speelt mee in een beachkorfbal-team.

Voor het programma van onze Dossers in Oranje, Noord, Oost en Marokko verwijzen we u naar het programma op de site van u19KWC.

DOS’46 wenst alle spelers veel succes!