Rommelmarkt: prima sfeer en goede opbrengst

  • april 7, 2014

Het was zaterdag 5 april 2014 een drukke dag voor DOS’46. Terwijl de DOS’46-junioren in het Rotterdamse Sportpaleis Ahoy kampioen van Nederland werden, leidden in Nijeveen vele vrijwilligers de 38e editie van de rommelmarkt van DOS’46 in goede banen. Onder gunstige weersomstandigheden – licht bewolkt en windstil – zorgden de meer dan duizend bezoekers voor een prima sfeer en een opbrengst van 6700 euro.

Klik hier voor de fotoreportage van Henk Slagter.

Voorafgaand aan de rommelmarkt bezorgden de junioren met het behalen van de zaalfinale de Rommelmarktcommissie hoofdpijn, omdat vele vrijwilligers afzegden. Een extra oproep zorgde voor vele nieuwe vrijwilligers en na afloop van de rommelmarkt keek iedereen dan ook blij. De junioren en supporters waren verguld met het behaalde Nederlands Kampioenschap en de Rommelmarktcommissie met de vlot verlopen rommelmarkt.

Alle  inwoners van Nijeveen, leden, vrijwilligers en bedrijven, die meegeholpen hebben aan dit succes: hartelijk bedankt.

De Rommelmarktcommissie