Finale-informatie voor de thuisblijvers!

  • april 4, 2014

Helpt u bij de rommelmarkt of kunt u vanwege andere redenen zaterdagmiddag niet in Ahoy aanwezig zijn? Geen nood! Hieronder leest u hoe u toch alles van de juniorenfinale van DOS’46 A1 in Rotterdam mee kunt krijgen!

Livescore
Via de website Korfbalfinale.nl houdt het KNKV een livescore bij van de drie finales, die zaterdag in Ahoy gespeeld worden. De livescore van de juniorenfinale vindt u HIER! Via ons Twitter-account @DOS46 zullen wij af en toe een update plaatsen, maar voor een melding van alle doelpunten verwijzen wij u door naar deze livescore van het KNKV.

Livestream
PKC/Hagero verzorgt een livestream Hulde!

Rommelmarkt
De vrijwilligers en bezoekers van de rommelmarkt – die zaterdag om 13.00 uur begint – zullen op de hoogte worden gehouden van hetgeen zich tijdens de juniorenfinale afspeelt. Via een telefonische verbinding zal er  in Nijeveen contact zijn met het DOS’46-supportersvak, van waaruit iemand zo nu en dan live verslag zal doen van de wedstrijd. Dit verslag zal te horen zijn via de luidsprekers op het evenemententerrein.

Media
Uiteraard zullen de regionale kranten, zoals de Meppeler Courant en de Stentor aandacht besteden aan de juniorenfinale. RTV Drenthe is zaterdag ook aanwezig in Ahoy. De radiobijdrage kunt u zaterdag beluisteren in de uitzending van Radio Drenthe Sport tussen 17.00 en 18.00 uur en de televisiebijdrage zal maandagavond te zien zijn op TV Drenthe.
Op onze eigen DOS’46-site zal vlak na de wedstrijd een kort bericht verschijnen. Op zondagochtend kunt u hier terecht voor een uitgebreider wedstrijdverslag en voor de fotoreportage van Herry Borrink.

Toch nog naar Ahoy?!
Was u het eerst niet van plan, maar wilt u toch nog afreizen naar Ahoy? Kijk dan HIER tot zaterdag 12.00 uur of u nog tickets kunt bestellen. Mochten er zaterdag na 13.00 uur nog kaarten over zijn, dan worden deze aan de kassa in Ahoy verkocht.

Vragen?
Heeft u vragen over de berichtgeving rondom de juniorenfinale? Mail naar communicatie@dos46.nl of  bel 0612866700 (Roelof Jan Vochteloo & Esther Hulzebosch).
Met vragen over het busvervoer kunt u terecht op 0522-491434 of supportersvereniging@dos46.nl (Betsy Keizer).
Met vragen over de rommelmarkt kunt u terecht op 0522-491357 of albertenammy@ziggo.nl (Ammy Pruntel).