DOS’46 A1 gaat op herkansing in Delft

  • maart 23, 2014

DOS’46 A1 heeft zaterdagavond de tweede kruisfinalewedstrijd tegen Fortuna/MHIR A1 verloren met 26-23. Bij rust was het 13-10 voor de ploeg uit Delft. Voor een uitgebreid verslag van de wedstrijd verwijzen we u naar de website van Fortuna/MHIR.

DOS’46 en Fortuna/MHIR hebben nu beiden één kruisfinale  gewonnen (lees hier het verslag van de eerste wedstrijd) en daarom is een derde wedstrijd noodzakelijk om te bepalen wie op 5 april de tegenstander wordt van PKC/Hagero A1 tijdens de zaalfinale in Ahoy Rotterdam. Zaterdag 29 maart reist de ploeg van Jan Wiegers en Haralt Lucas opnieuw af naar Delft. Deze allesbeslissende wedstrijd begint om 19.00 uur. Er rijdt deze zaterdag een bus, die om 15.15 uur bij sporthal De Eendracht vertrekt. Deze bus is inmiddels vol! De kosten voor deze busreis bedragen tien euro.