Busvervoer komende zaterdag

  • maart 19, 2014

Zaterdag a.s. worden er bussen ingezet naar de volgende wedstrijden:

  • NK C-jeugd in Enschede: vertrek 08.30 uur bij de sporthal.
  • Speellocatie: Diekmanhal, J.J. van Deinselaan 22, 7541 BR Enschede, Telefoon: 053-4803010
  • NK B-jeugd in Alphen aan den Rijn: vertrek 08.15 uur bij de sporthal. Deze bus gaat na afloop in z’n geheel door naar Delft voor de wedstrijd van DOS’46 A1. Voor mensen die met eigen vervoer reizen hebben we de volgende dienstmededeling van de NS: tussen Alphen aan den Rijn en Utrecht rijden zaterdag a.s. geen treinen. ’t Is maar dat u het weet! Verder heeft de organisatie in Alphen aan den Rijn een speciaal twitteraccount aangemaakt vanwaar vele updates over het toernooi zullen volgen: @nkb2014
  • Speellocatie: Limeshallen (Naast Politie Bureau Alphen aan den Rijn en Naast Scala College Alphen a/d Rijn), Kees Mustersstraat 8, 2406 LK Alphen aan den Rijn, Telefoon: 0172-471290

Het bestuur heeft besloten geen bus in te zetten voor de wedstrijd van A1 in Delft. Er was helaas onvoldoende animo, waardoor de mensen die wel in Delft willen gaan kijken nu dus met eigen vervoer zullen moeten gaan.

  • Speellocatie: Fortunahal, Schoemakerstraat 340, 2629 HP Delft

We wensen alle ploegen nogmaals heel veel succes zaterdag a.s. en hopen dat ze allen gesteund zullen worden door een groot rood-zwart legioen. Hup DOS!