Gaat u mee met C1, B1 of A1?!

  • maart 16, 2014

Zaterdag 22 maart: een mooie en belangrijke dag voor onze jeugd! Op drie verschillende podia strijden zij voor een kampioenschap van Nederland. Onze C1 speelt in Enschede, B1 gaat naar Alphen aan den Rijn en A1 reist af naar Delft om te proberen het huzarenstukje van afgelopen weekend te herhalen.

Wij zijn als bestuur van mening dat wij een ieder de gelegenheid moeten bieden om hierheen te gaan en zijn daarom voornemens om hiervoor bussen in te zetten. Echter, dit moet wel financieel te verantwoorden zijn, daarom gaan er alleen bussen als er voldoende deelname is. De hiervoor gevraagde bijdrage per bustocht is 10 euro per persoon.

Bus Enschede (C1) -> Vertrek 8.30 uur vanaf de sporthal. Deze gaat na afloop van de wedstrijden rechtstreeks naar Nijeveen.

Bus Alphen aan den Rijn (B1) -> Vertrek 8.30 uur vanaf de sporthal. Wij hebben geluiden opgevangen dat de supporters van de B1 graag door willen naar de wedstrijd van de A1 in Delft. Afhankelijk van de opgave hiervoor zal worden besloten of de bus óf via Delft gaat, óf rechtstreeks naar Nijeveen teruggaat.

Bus Delft (A1) -> Vertrek tussen 13.00 en 14.00 uur (exacte vertrektijd volgt z.s.m.). Na afloop gaat deze rechtstreeks weer terug naar Nijeveen.

Het tijdstip van de wedstrijd van A1 is door Fortuna/MHIR vastgesteld op 17.00 uur. Later op deze avond speelt Fortuna/MHIR 1 de eerste play-off tegen PKC/Hagero 1. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Fortuna/MHIR wil de zaal na de wedstrijd van de A-teams zo snel mogelijk leeg maken i.v.m de voorbereidingen voor de volgende wedstrijd.

Wellicht zijn er DOS’46 supporters die na de kruisfinale van de A1 nog in Delft blijven om een hapje te eten of om de play-off bij te wonen. Deze personen zullen dan een kaartje moeten/kunnen kopen voor de play-off wedstrijd. De losse verkoop van de kaarten zal rond 17.30-18.00 uur beginnen. Houd er wel rekening mee dat het druk kan zijn en dat er een rij bij de kassa kan zijn. Gedurende deze week komt er op de site van Fortuna/MHIR meer info omtrent maaltijden en de verdere gang van zaken rondom de kruisfinale en play-off.

Opgave
Opgave voor het busvervoer verloopt via Betsy Keizer (0522-491434). Aanmelden kan t/m woensdag 19 maart a.s. en hierbij aangeven welke wedstrijd het betreft. Bij Alphen aan den Rijn aangeven of de voorkeur is doorreizen naar Delft, of rechtstreeks naar Nijeveen terug.  Op basis van de aanmeldingen wordt besloten om wel of geen bussen te gaan inzetten. De actuele stand van zaken omtrent het busvervoer wordt vermeld op www.dos46.nl.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur