Beslissingswedstrijden in De Eendracht

  • maart 11, 2014

Net als aan het einde van vorig zaalseizoen worden er ook komend weekend enkele beslissingswedstrijden in De Eendracht gespeeld.

Zaterdag 15 maart
In de tweede klasse A eindigden TOP (V) en Pallas’08 met tien punten op een gedeelde eennalaatste plaats. Zaterdag om 17.15 uur klinkt het beginsignaal van hun beslissingswedstrijd, met als inzet lijfsbehoud. Na deze wedstrijd speelt DOS’46 A1 om 19.00 uur de eerste kruisfinalewedstrijd tegen Fortuna/MHIR uit Delft.

Zondag 16 maart
Ook zondagmiddag is De Eendracht het decor van een beslissingswedstrijd. Club Brothers, de nummer twee van de derde klasse H neemt het op tegen Olympus’58, de nummer twee van de derde klasse I. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Voor het weekendprogramma van de jeugdteams van DOS’46 verwijzen we u naar het weekbericht.

Voor het programma van de overige beslissingswedstrijden kunt u hier terecht.