Vacature

  • maart 8, 2014

Korfbalvereniging Juventa/GoedeOrde te Hardenberg zoekt een trainer/coach voor Senioren 2 en de Junioren A1.

Met ingang van het seizoen 2014-2015 is kv Juventa/GoedeOrde te Hardenberg op zoek naar trainer/coaches voor senioren 2 en junioren A1. Komend seizoen zal er een duidelijke verjonging optreden in de selectie, met een veelbelovende groep. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en communicatief vaardige trainer/coaches die onze (jeugdige) teams de mogelijkheid geven om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Trainer/coaches met ervaring zijn geen vereiste. Beginnende trainer/coaches zijn van harte uitgenodigd te reageren.

Juventa/GoedeOrde is een gezellige vereniging met ongeveer 280 leden. De vereniging beschikt over een mooi complex met 2 kunstgrasvelden en een splinternieuwe clubgebouw met goede faciliteiten. De trainingen zijn op maandag- en woensdag.
Mocht je interesse hebben dan kun je contact opnemen met:

De technische commissie: tc@kvjuventa.nl
of bel:
Ruud Blankenburgh tel: 06-53530280 of Gert Jan Boon tel: 0683905423