A1 ontmoet Fortuna/MHIR A1 in kruisfinales

  • maart 7, 2014

DOS’46 A1 heeft zich als nummer 2 van de Hoofdklasse A geplaatst voor de kruisfinales, met als inzet een plaats in de zaalfinale in Ahoy Rotterdam. De ploeg van Jan Wiegers en Haralt Lucas speelt zaterdag 8 maart om 17.50 uur in Nijeveen de laatste competitiewedstrijd tegen DeetosSnel A1 en vervolgens is het tijd voor de kruisfinales!

Tegenstander in die kruisfinales is Fortuna/MHIR A1, de nummer 1 van de Hoofdklasse B. Beide ploegen ontmoetten elkaar vorig zaalseizoen ook in de kruisfinales en toen was DOS’46 A1 na een zinderend drieluik de sterkste. Vervolgens verloren de roodzwarten de finale in Ahoy Rotterdam van PKC/Hagero A1.

Kruisfinales
In het verleden behaalde…… Zaterdag 15 maart om 19.00 speelt A1 in Nijeveen de eerste play-offwedstrijd tegen Fortuna/MHIR A1.  Zaterdag 22 maart spelen beide ploegen de return in Delft. Mocht het -net als vorig jaar – op een derde play-offwedstrijd uitdraaien, dan zal deze wedstrijd zaterdag 29 maart in Delft gespeeld worden.

In de andere kruisfinales vechten DSC A1 en PKC/Hagero A1 om een plekje in Ahoy Rotterdam. De juniorenfinale wordt gespeeld op zaterdag 5 april, voorafgaand aan de ‘kleine’ en de ‘echte’ seniorenfinale.

DOS’46 wenst haar A1 veel succes de komende weken. Komt u kijken?!