DOS’46 A1 plaatst zich voor play-offs

  • februari 24, 2014

Zaterdagmiddag j.l. deed DOS’46 A1 wat het moest doen. Het won in eigen huis met 25-22 van KCC/Delta Logistiek A1 en stelde hiermee de tweede plaats veilig in de junioren Hoofdklasse A. Een tweede plaats die rechtstreeks toegang geeft tot het spelen van de play-offs tegen de nummer 1 van de junioren Hoofdklasse B. Wie deze tegenstander gaat worden is nog niet helemaal zeker, maar het ziet er naar uit dat we een herhaling krijgen van vorig jaar toen de junioren van het Delftse Fortuna/MHIR de tegenstanders waren.

Wat wel al vast staat is dat onze talenten op zaterdag 15 maart de eerste wedstrijd thuis spelen. Voor de ploeg van Jan Wiegers en Haralt Lucas krijgt zaalcompetitie dus nog een staartje op 15 en 22 maart (en ook 29 maart bij een gelijke stand in de play-offs), en waarbij zaterdag 5 april (zaalkorfbalfinale Ahoy Rotterdam) natuurlijk rood-zwart omcirkeld staat in ieders agenda!