Rommelmarkt DOS’46 op 5 april

  • februari 18, 2014

Op zaterdag 5 april 2014 houdt DOS’46 haar jaarlijkse rommelmarkt op het evenemententerrein tegenover sporthal De Eendracht. Aanvang om 13.00 uur!

Met veel vrijwilligers zijn we 29 maart door Nijeveen gegaan om huis aan huis spullen op te halen. Veel mensen hebben weer mooie spullen meegegeven en daar zijn we als club erg blij mee.  De roosters voor de helpers staan in het weekbericht.

Vele handen…
Door de finalewedstrijd van de A1 in Ahoy Rotterdam en de meereizende supporters gaan er veel helpende handjes gemist worden. Daarom het dringende verzoek, wie kan zaterdag helpen bij de rommelmarkt!? Vele handen maken licht werk.

’s Ochtends vanaf 8.30 uur worden de wagens uitgeladen en de kramen ingericht. Vanaf 12.30 uur worden de kramen bemenst voor de verkoop die rond 13.00 uur start. Vanaf ongeveer 15.30 uur wordt het terrein opgeruimd.

Meld je aan bij de rommelmarktcommissie via (0522) 491 255 of 491 357 of per mail albertenammy@ziggo.nl Ben je ingedeeld voor de rommelmarkt maar ben je verhinderd, vergeet je dan niet af te melden.

De rommelmarktcommissie