Mooie shirts voor korfballers KorfbalXtra

  • februari 11, 2014

Afgelopen zondagochtend was alweer de vijfde training van KID KorfbalXtra Extern (KID4U). Voorafgaand aan de training werden alle deelnemers verblijd met een prachtig KID-shirt, mede mogelijk gemaakt door sponsor Handelsonderneming Veluwenkamp. Na het uitreiken van de shirts en het maken van de groepsfoto, kon dan eindelijk de training beginnen. O.l.v. Hoofd Jeugdopleidingen Daniël Hulzebosch, Roelof Koopmans, international Jelmer Jonker, Jetze de Jong en Rick Wessel gingen de kids enthousiast aan de slag met diverse korfbalvormen. Zaterdagavond zijn alle deelnemers uitgenodigd om de wedstrijd DOS´46 – KVA bij te wonen en komende zondag, 16 februari a.s., is alweer de zesde en tevens laatste training van dit seizoen van KID KorfbalXtra Extern.