#Nijev1verenigt

  • februari 5, 2014

Beste Dossers,

De Oranjevereniging Nijeveen organiseert elk jaar met veel enthousiasme de jaarlijkse feestweek in juni. Ook in 2014 gaat het er weer van komen, en wel van vrijdag 20 t/m dinsdag 24 juni. Om het dorpse karakter nog wat meer te benadrukken heeft de Oranjevereniging gemeend om een heus verenigingsspel in het leven te roepen. Onder de werktitel #Nijev1verenigt gaan een 8-tal verenigingen de strijd met elkaar aan in een spel. Zo ook DOS’46!

#Nijev1verenigt zal gaan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Zaterdagmiddag: doe-spel en muziekquiz (ca 6 personen per team)
  • Zaterdagavond: playbackshow (1 act per team)
  • Zondagmiddag: danswedstrijd (1 paar per team)
  • Maandagavond: sportieve activiteit (ca 4 personen per team)

Als vereniging bepalen we zelf of er telkens dezelfde personen deelnemen, of dat daar mee gewisseld wordt. Daarnaast hebben we natuurlijk ook veel supporters nodig. Om de teams goed uit elkaar te kunnen houden, worden de teams in herkenbare “clubkleding” verwacht.

Meedoen is beslist niet alleen voor de fun, aldus de Oranjevereniging. Om de onderlinge competitie te vergroten zijn er leuke bedragen voor de clubkas te winnen. De 3 teams die op maandagavond het erepodium weten te halen, zullen een cheque van resp. 300 – 200 – 100 euro in ontvangst mogen nemen.

Lijkt het je leuk om namens DOS’46 mee te doen aan één of meerdere onderdelen van #Nijev1verenigt?

Meld je dan aan bij bestuurslid Coby van Lune: cobyvanlune@kpnmail.nl

We hopen op veel respons!

 

Het bestuur.