‘Kantineklussers’ verkozen tot Dosser van het jaar!

  • januari 20, 2014

De werkgroep die de kantine van sporthal De Eendracht van een metamorfose heeft voorzien is zaterdagavond na de thuiswedstrijd tegen KV Wageningen (19-19) uitgeroepen tot Dosser van het jaar. Bestuurslid Bert Baylé maakte  de winnaar bekend en sprak daarbij onder andere de volgende woorden:

“We staan hier vanavond bij elkaar in de kantine van sporthal De Eendracht. Ondanks dat het niet onze Eendracht is, hebben we als DOS’46 er het afgelopen jaar voor gezorgd dat de kantine een ware metamorfose heeft door gemaakt. Ik zeg DOS’46, maar dan doe ik mensen te kort. In maart 2013 is tijdens de vergadering van de Club van ’46 besloten dat er geld beschikbaar is voor een metamorfose van de sporthalkantine. Agnes Schiphorst heeft toen samen met Arend Snijder – Arend die spontaan aangaf hier in te willen helpen ondanks dat hij op dat moment al ernstig ziek was – aan de slag te willen gaan. Agnes en Arend hebben een werkgroep samengesteld, bestaande uit Henk de Vries (afwerking styling), onderhoudsmannen Henk de Boer en Albert Lucas en Margriet Verboom voor het ontwerp.”

Grote club vrijwilligers
“Vele dinsdagavonden en woensdagavonden is er door een grote club vrijwilligers hard geklust. Er is veel getimmerd, geschilderd, opgeruimd, en schoongemaakt door onder andere de mannen van de onderhoudscommissie. Met deze groep, aangevuld met vele andere vrijwilligers, is het werk gedaan naar een ontwerp van Margriet Verboom. Het materiaal is geleverd door Paint Discount en de schitterende stamtafel is geleverd door Mark van Lente: De Tafelmeester. De afwerking met de schitterende foto’s is mede mogelijk gemaakt door Reclamebureau Dolsma en HdVdesign. Bij deze ook een welgemeend woord van dank voor deze belangeloze inzet.”

“Zonder iemand hierin te kort te willen doen willen we toch de klussers Rob Liemburg & Rikus van Essen en Jeroen Cossee in het bijzonder noemen. Rob en Rikus hebben menig uurtje de kwast gehanteerd om alles te voorzien van een nieuw kleurtje, waarbij de radiatoren een project op zich waren, en Jeroen Cossee heeft zich beziggehouden met de verlichting en audio. Na maanden van hard werken is de kantine klaar! Een welverdiend applaus voor iedereen die hier zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen.”

Dosser van het jaar
“Dat brengt ons tot de Dosser van het jaar. Als bestuur hebben we gemeend dat de werkgroep die de kantine heeft opgeknapt deze eer toe komt. Graag jullie hartelijke applaus voor Agnes Schiphorst, Henk de Vries , Henk de Boer, Albert Lucas, Margriet Verboom en Arend Snijder, die het eindresultaat spijtig genoeg zelf niet meer heeft kunnen zien.  Hij is op zijn eigen wijze betrokken geweest bij alle overleggen en heeft op die manier uiteraard zijn invloed gehad op het eindresultaat. Ik ben er van overtuigd dat het eindresultaat Arend zijn goedkeuring had gekregen.”

foto 1 (3)

Vlnr: Agnes Schiphorst, Rob Liemburg, Margriet Verboom, Henk de Vries, Jeroen Cossee, Albert Lucas en Henk de Boer.