‘Ik ga vaker kijken!’

  • januari 20, 2014

Ongeveer 50 gasten kon Harmen Tjeerdsma, voorzitter van de sponsorcommissie van DOS’46 op zaterdagavond 18 januari verwelkomen in de tot sponsorhome omgebouwde berging van sporthal De Eendracht. De jaarlijkse sponsoravond is inmiddels een traditie geworden en werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Strijker.

Tjeerdsma stond in zijn welkomstwoord stil bij de verschillende sponsorvormen, waaronder de nieuw opgerichte businessclub. Deze club van ondernemers heeft inmiddels 22 leden, Autorijschool Foka en Liesbeth Glazenburg zijn de afgelopen periode lid geworden. Oud-selectiespeler Haralt Lucas nam de aanwezigen mee in het beleid van DOS’46 op het gebied van opleiding en begeleiding van jeugdspelers. Het Korfbal Instituut DOS’46 (KID) is gestart voor de jongste jeugd en de jonge selectie wordt ook op diverse manieren ondersteund.

Spannende wedstrijd
Vervolgens waren alle aanwezigen getuige van de spannende wedstrijd tussen DOS’46 en Wageningen, die uiteindelijk in 19-19 eindigde. In de pauze analyseerde Lucas de wedstrijd en na de wedstrijd werd met een hapje en een drankje uitgebreid nagesproken met de selectiespelers. “Dit is mijn eerste korfbalwedstrijd ooit”, zei Jesson Honig van Rouw & Douwer. “Dit gaat er wel stevig aan toe, ik ga vaker kijken!” Robin de Haan van Faber Adviseurs sprak nadien over de positieve effecten van sponsoring: “We hebben de afgelopen periode opvallend veel Dossers van advies mogen voorzien en daar doe je het uiteindelijk voor!”