Liesbeth Glazenburg sluit zich aan bij BC DOS’46

  • januari 12, 2014

Vol trots presenteert de Business Club DOS’46 haar 22e lid: Liesbeth Glazenburg !

In 2009 rondde Liesbeth Glazenburg haar opleiding tot coach af. Liesbeth: “Tijdens de opleiding bleek de inzet van mijn competenties in coaching dusdanig effectief, dat ik besloot een eigen praktijk op te richten. Om mijn netwerk uit te breiden ben ik lid geworden van de Business Club van DOS’46. Een goed initiatief van de club waar ik me als ouder van één van de C1 spelers inmiddels goed thuis voel. Fijn dat ik binnen de BC de ontspanning van de sport kan combineren met een zakelijk netwerk voor mijn praktijk.”

De praktijk voor heldere coaching van Liesbeth Glazenburg biedt verschillende vormen van begeleiding voor vraagstukken waarop het antwoord niet ‘zo maar’ beschikbaar is.

“Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg…”

Wanneer coaching?
Als u vragen heeft in uw werk, sport of privé-leven waarop je het antwoord maar niet kunt vinden. Je wilt iets veranderen maar weet niet goed hóe. Coaching zal mensen helpen hun doelen helder te krijgen én te realiseren. Er zijn verschillende vormen van coaching zoals persoonlijke coaching, loopbaancoaching, teamcoaching en mental sport coaching.

Mental sport coaching
Bij mental sport coaching gaat het om het coachen van de mind met als doel de sportprestatie te verbeteren. Net als bij de andere coachingsvormen wordt gewerkt met het thema van de individuele sporter. Aan welke mentale vaardigheden is behoefte? Voorbeelden zijn: presteren onder druk, veranderen van negatieve denkpatronen, emotie management, wedstrijdvoorbereiding, zelfvertrouwen of omgaan met druk of verwachtingen van anderen.

Begeleiding voor trainers en coaches
Ook voor trainers en coaches van sportteams is coaching effectief. Voor hen is het prettig te kunnen klankborden met een onafhankelijke coach. Voor jonge trainers en coaches is dit in veel situaties een waardevolle vorm van begeleiding.

Liesbeth Glazenburg, praktijk voor heldere coaching
Rijksweg 3
7975 RS Uffelte
06-499 383 80
info@liesbethglazenburg.nl
www.liesbethglazenburg.nl