Rijschool Foka treedt toe tot Business Club

  • januari 9, 2014

De sponsorcommissie van DOS’46 is verheugd dat het opnieuw een nieuw lid van de Business Club DOS’46 mag presenteren, namelijk Rijschool Foka. Foka is in 1993 in Koekange opgestart door Anja Berlijn. Vanwege de enorme toestroom van leerlingen wordt zij vanaf 2001 bijgestaan door haar man Gerrit, die ook rijles geeft.

In 2006 werd Joachim Bouwknegt toegevoegd aan het rijtje instructeurs. Bij Rijschool Foka kun je naast autorijlessen ook terecht voor motor- en aanhangrijlessen. Joachim is inmiddels ook KNMV gediplomeerd instructeur en heeft hierdoor heel wat meer kennis aan boord gekregen.

Goed initiatief
De in Nijeveen woonachtige Joachim is blij dat Rijschool Foka toetreedt tot de Business Club DOS’46. “We zijn sinds 2006 sponsor van DOS’46, omdat ik al jaren lid ben van DOS’46 en het echt mijn club is. We hebben ons nu aangemeld voor de Business Club, omdat we dit een goed initiatief vinden. Het biedt ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven binnen de Business Club DOS’46.”

Rijschool Foka
Joachim Bouwknegt (B, A en BE)
Griftestuk 3, Nijeveen
06-110 112 49
www.rijschoolfoka.nl
joachim@rijschoolfoka.nl
Twitter: @RijschoolFoka
Facebook: www.facebook.com/RijschoolFoka