Vicrea schenkt kantine DOS’46 make-over

  • januari 2, 2014

Vicrea uit Amersfoort heeft deze week het meubilair van haar bedrijfsrestaurant overgedragen aan DOS’46. Onze veldkantine heeft met de tafels en de gekleurde stoelen een frisse make-over gekregen!

De automatiseerder Vicrea is sinds de afgelopen zaalcompetitie bordsponsor van DOS’46. Vicrea ontwikkelt software voor gemeenten, provincies en waterschappen waar zogenaamde basisregistraties mee worden beheerd. De gemeente Meppel heeft bijvoorbeeld alle gebouwen en adressen binnen de gehele gemeente in een pakket van Vicrea zitten. Ruim 200 gemeenten in Nederland nemen op deze manier de producten en diensten van Vicrea af. Vicrea heeft 100 medewerkers en werkt landelijk vanuit haar vestiging in Amersfoort.

DOS’46 bedankt Vicrea voor het mooie meubilair, Julian Dragt van Loon- en Grondverzetbedrijf Bijker voor het transport en de vrijwilligers voor hun hulp bij de verhuizing.