In memoriam: Arend Snijder

  • december 28, 2013

Ons heeft het droevige bericht bereikt dat ons lid van verdienste en oud-bestuurslid Arend Snijder vrijdag 27 december op 60-jarige leeftijd, na een periode van afnemende gezondheid, is overleden. Arend heeft zich van jongs af aan op verschillende vlakken met hart en ziel ingezet voor DOS’46. Naast actief speler is hij scheidsrechter en coach geweest en was hij onder andere jarenlang een vast gezicht in de onderhouds- en kantinecommissie.

Het bestuur en de leden wensen zijn echtgenote Marjan, zijn kinderen en naaste familie veel sterkte.

In verband met het overlijden van Arend nemen alle seniorenteams tijdens hun eerstkomende wedstrijd één minuut stilte in acht bij aanvang van de wedstrijd.

In Het Dossertje zal een in memoriam verschijnen naar aanleiding van het overlijden van Arend.

Bestuur DOS’46

ArendArend Snijder