De Veurdeale sluit zich aan bij Business Club

  • december 27, 2013

Soms is de ideale plek om tot rust te komen dichterbij dan je denkt. Aan de Veendijk 2 in Havelte ligt De Veurdeale. De voormalige boerderij in karakteristieke stijl beschikt over zes appartementen, waarvan vier geschikt voor maximaal vier personen en twee voor maximaal 5 personen. De appartementen zijn gevestigd in de voormalige stallen van de boerderij en daarin hoeft het de gasten aan niets te ontbreken.

Fraai onderkomen
Marcel en Dineke Luten, die het sfeervolle bedrijf al 27 jaar runnen, bieden naast voorzieningen aan particulieren ook aan ondernemers vele mogelijkheden. De Veurdeale is een fraai onderkomen voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen en conferenties. In het restaurant gedeelte zijn een laptop, beamer en scherm gratis beschikbaar. Bij mooi weer kan uitgeweken worden naar het terras. De familie Luten kan ook de volledige catering verzorgen.

En het gaat goed met De Veurdeale, dat aan de Veendijk precies gelegen is tussen Nijeveen en Havelte. ‘We zijn tevreden’, zegt Marcel. ‘Mensen weten ons te vinden en komen ook bij ons terug. Als iemand slecht kookt, ga je niet zo snel terug, zo simpel is het. Van jong tot oud kan bij ons terecht. Eigenlijk hebben we voor iedereen wat. Het is wel grappig, sommige mensen die hier komen zeggen: hé, we wisten helemaal niet dat jullie hier zaten!’

Binnen- en buitenactiviteiten
De Veurdeale biedt ruimte aan twintig tot ruim honderd personen en zou voor diegene die op zoek is naar een plek voor een bruiloft, jubileum of reünie zomaar de perfecte locatie kunnen zijn. Want waar moet het jaarlijkse familie-uitje nu weer plaatsvinden? Aan de Veendijk 2 zijn er mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenactiviteiten, van het ‘Ik hou van Holland spel’ tot een huifkartocht. Marcel en Dineke houden geregeld een zogenaamde Gunborrel, een netwerkbijeenkomst voor ondernemers.

De Veurdeale is onlangs toegetreden tot de Business Club DOS’46 en is al een flink aantal jaren sponsor van DOS’46. Inmiddels verzorgen Marcel en Dineke de sportmaaltijden op de woensdagavond voor de selectie in De Eendracht en hebben ze de grote barbecue op het feest van Casper Boom mogen organiseren. Daarnaast blijft de mond de beste adverteerder. ‘DOS’46 past als club bij ons. DOS’46 betekent gezelligheid en gemoedelijkheid. Een teamsport, daar voelen wij ons goed bij.’

De Veurdeale
Marcel en Dineke Luten
Tel: 0521-342732
info@veendijk.nl
www.veendijk.nl

Veurdeale