Talenten DOS’46 geven acte de presence op diverse toernooien

  • december 26, 2013

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer tijd voor de jaarlijkse Korfbal Challenge. Van 27 t/m 30 december 2013 wordt er in het Topsportcentrum Rotterdam topkorfbal gespeeld. Diverse (jeugd)leden van DOS’46 geven er acte de presence in de verschillende selectieteams. Zij strijden met hun districtsteam tegen leeftijdsgenoten van de andere districten. Namens DOS’46 komen de volgende talenten in actie in Rotterdam:

Jildau de Haan (Noord <12), Sterre van Schie (Noord <14), Ilse Jobing, Sandra Westenbrink, Jesse van der Linde, Kaj Raterman (allen Noord <16), Iris Hulzebosch, Marieke Klaver, Femke van Zwol (allen Noord <19) en Jesse de Jong, Max Malestein en Harjan Visscher (allen Oost <19). De zieke Marrit van Zwol wordt bij Noord <19 vervangen door Lotte Steenbergen.

Oranje
Tevens vinden op deze dagen de definitieve selecties plaats voor het Nederlands Team. De volgende Dossers hebben al een plaatsje weten te bemachtigen in de voorselectie van Oranje in hun leeftijdscategorie:

Ilse Jobing (voorselectie Oranje <16), Marrit van Zwol, Max Malestein, Harjan Visscher (voorselectie Oranje <19) en Loes Blacquière, Jetze de Jong, Jelmer Jonker en Marco Zegwaard (Jong Oranje).

DPT
Naast de Korfbal Challenge vindt er op vrijdag 3 januari 2014 in sporthal De Hullen in Roden het Drie Provinciën Toernooi (DPT) plaats. Op dit toernooi wordt er tussen de drie noordelijke provincies gestreden in verschillende leeftijdscategorieën. Namens DOS’46 komen de volgende jeugdleden in actie voor de provincie Drenthe:

Rosanne Tissingh, Jonas Bolding, Friso Kienstra (Drenthe D), Dian Louwrink, Silke Wolters, Luc Hulzebosch, Jorrit Meijer (Drenthe C), Ramon Karsten (Drenthe B) en Alnie Deen en Martijs van Schie (Drenthe A).

DOS’46 is trots dat zo’n grote groep spelers en speelsters zich in de kijker heeft weten te spelen van de (bonds)trainers en coaches. Alle uitverkorenen worden dan ook van harte gefeliciteerd en DOS’46 wenst hen veel succes op de komende toernooien.

Klik hier voor meer informatie over de Korfbal Challenge.