Janco Schiphorst stopt na dit seizoen als coach DOS’46 2

  • december 23, 2013

Na een goed gesprek met Janco Schiphorst, trainer/coach van DOS’46 2, hebben club en trainer gezamenlijk besloten om na dit seizoen zijn contract niet te verlengen. Janco is de afgelopen vijf seizoenen coach van de reserves van DOS’46 geweest. Eerst heeft hij twee jaar samengewerkt met hoofdcoach Daniel Hulzebosch en momenteel is hij bezig aan zijn derde seizoen als rechterhand van Herman van Gunst.

Naast het behalen van de Europa Cup (2010) heeft Janco een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van jonge, talentvolle spelers/speelsters. Als clubman staat hij midden in de vereniging en we willen zijn kwaliteiten graag behouden voor de toekomst. We zijn Janco zeer dankbaar voor de bewezen diensten en hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met de gehele staf het huidige seizoen met een positief resultaat en gevoel afsluit.

Commissie Topkorfbal