MTH sluit zich aan bij Business Club DOS’46

  • december 17, 2013

DOS’46 heet MTH uit Steenwijk welkom als nieuw lid van de Business Club.

MTH is als accountant -en adviesorganisatie verbonden met Steenwijk. Om u dicht bij huis te ondersteunen.

Ons kantoor is sinds 1978 een actieve speler in de lokale gemeenschap. Door onze grote persoonlijke betrokkenheid hebben we een snelle groei doorgemaakt. Met circa 60 medewerkers zijn we een full service financieel advieskantoor voor mkb-ondernemers en particulieren. Ook steeds meer grotere (controleplichtige) mkb-ondernemingen in de regio Steenwijkerland en Zuidwest Drenthe doen met succes een beroep op onze ruime kennis en ervaring.

Wij zijn zowel startende als bestaande ondernemers graag van dienst op het gebied van accountancy, belastingadvies en corporate finance. Maar ook in werkgeversdiensten en personal finance ligt onze expertise. Creatief in de advisering en efficiënt in de uitvoering.

MTH Steenwijk
Frank Meulenkamp
Tel: 0521-512938
f.meulenkamp@mth.nl
www.mthsteenwijk.nl

Steenwijk groot