Eerste Business Club-avond groot succes

  • december 16, 2013

De Sponsorcommissie van DOS’46 organiseerde op 12 december haar eerst Business Club-avond. De leden van de nieuwe Business Club DOS’46 waren te gast in de showroom van onze hoofdsponsor Toyota Van der Linde Meppel. Na een kort welkomstwoord van voorzitter Harmen Tjeerdsma genoten de 42 aanwezigen van een uitstekend buffet, mogelijk gemaakt door Restaurant De Rietstulp uit Giethoorn en Mitra Kisjes uit Meppel.

Om 19.30 uur waren de leden en hun introducés getuige van een lezing van The NetworKing, de heer Charles Ruffolo. Op een zeer geanimeerde wijze vertelde deze oud-Nijevener over de theorie van netwerken. De man die Bill Clinton naar Nederland haalde, betrok de zaal op een leuke wijze bij zijn verhaal. Daarna was er voldoende gelegenheid het geleerde in de praktijk te brengen.
Alle leden van de Business Club DOS’46 kregen van de sponsorcommissie een foto van de selectie met daaronder een afdruk van het reclamebord van het betreffende bedrijf. Een gebaar dat enorm in goede aarde viel.

Marc Jan van der Linde van Toyota van der Linde Meppel was een tevreden gastheer: “We hebben een leuke avond gehad.” Alexander Kisjes van Mitra Kisjes uit Meppel was blij met het initiatief: “Het is goed dat er geluisterd wordt naar sponsoren: netwerken is goed voor ondernemers!”

Bekijk de foto’s!

Ook benieuwd  naar de Business Club van DOS’46? Mail naar sponsorcommissie@dos46.nl