Etos Meppel-Steenwijk treedt toe tot BC DOS’46

  • december 3, 2013

DOS’46 heet Etos Meppel-Steenwijk welkom als nieuw lid van de Business Club. Eigenaren Janni en André Schenkel stellen zich kort aan u voor!

“Wij, Janni en André Schenkel zijn de eigenaren van de Etos in Meppel en Steenwijk. We zijn allebei oud-korfballers van Meko’74 en ZKC. Onze kinderen korfballen ook, Ella Roos in B1 van DOS’46 en onze zoon Twan nu weer bij Koru. Wij vinden DOS’46 een prachtige club en bezoeken zoveel mogelijk wedstrijden van onze kinderen en natuurlijk de hoofdmacht van DOS’46.”

“Er komen veel Dossers bij ons in de winkel voor onder andere de drogisterijartikelen, make-up of lekkere geuren. Wij vinden het leuk om met name sportieve dingen te sponsoren en vandaar de keus DOS’46 voor de komende jaren.”

Etos Meppel – Steenwijk heeft inmiddels een reclamebord in De Eendracht hangen en de Etos-advertentie zal in het Dossertje te zien zijn.

Etos Meppel – Steenwijk
André Schenkel
etos-meppel@hotmail.com