Het regent pakjes bij DOS’46!

  • november 29, 2013

Donderdag 28 november genoot Maaike van de Kangoeroes, samen met de welpen en F-pupillen van een bezoek van Sinterklaas. Onder een luid ‘Sinterklaasje kom maar binnen…’ kwamen er ineens twee Pieten binnenlopen: Fluitpiet en Stapelpiet. De pepernoten vlogen door de lucht en het feest voor de jongste Dossers kon beginnen.

Sinterklaas kende de kinderen allemaal bij naam en in zijn grote boek stond van alles over ze. Zo wist Sint bijvoorbeeld dat Tycho Drogt als geen ander droevig kan kijken (met een lach) en dat Jelte Kreeft zelfs met één arm kan scoren. Na de keuring van alle mooie tekeningen en surprises van Amerigo -er was zelfs een DOS ’46 paard bij – namen Sinterklaas en zijn Pieten afscheid van de kinderen, waarna ze hun cadeaus mochten uitpakken.

Speciaal voor de E-pupillen kwamen Sinterklaas en zijn Pieten opnieuw naar de DOS’46- kantine. Wat een lol! De Pieten deden doorloopballen met E1. De meiden van E2 gingen stapelen met Stapelpiet en met E3 gingen de beentjes helemaal van de vloer. Samen met dit team deden Fluit- en Stapelpiet hun ‘DOS got talent’-nummer op Sinterklaasmuziek. Geweldig! Tot slot moest Fluitpiet in de korf van Stapelpiet schieten. Onder luid gejuich van Lieke en de rest van E4. Daarna gingen de teams het dobbelspel spelen. De cadeaus en de kinderen gingen van links naar rechts en weer terug. Totdat iedereen aan het eind van het spel met twee cadeaus naar huis ging.

Het was ook dit jaar weer een geslaagd Sinterklaasfeest. Dag Sinterklaasje!

Klik hier voor de foto’s.