Multiselect sluit zich aan bij Business Club

  • november 20, 2013

DOS’46 heet Multiselect uit Nijeveen welkom als nieuw lid van de Business Club. “Veel sponsorgeld gaat naar het eerste team en dat is heel belangrijk. Maar ik vind de rest van de vereniging óók belangrijk,” aldus Henri Bouwknegt van Multiselect. Multiselect is al langere tijd als sponsor aan DOS’46 verbonden, maar Bouwknegt heeft sinds kort zijn investering gekoppeld aan het Sport Technisch Weekend, dat onderdeel is van KID (Korfbal Instituut DOS’46).

De Nijevener vindt het belangrijk om goed om te gaan met de opleiding van jeugdspelers. “Of je nu heel goed bent of niet zo goed, iedereen moet de mogelijkheid krijgen om beter te worden. Wat er gebeurd is met die zes vrije trainingen op de zondagmorgen, vind ik fantastisch. In één zondagmorgen leren ze zo ontzettend veel. Mijn eigen korfballende kinderen zijn er ook geweest.”

Intermediair
Multiselect is een landelijk opererend bureau dat zich als intermediair richt op de bouwkundige, civieltechnische en technische arbeidsmarkt. Klanten zijn bij Multiselect verzekerd van goede en betrouwbare kandidaten. Consultants zijn allemaal langer dan zes jaar aan het bedrijf verbonden, wat uniek is in deze branch.

Henri Bouwknegt geeft aan dat het sponsorcontract met DOS’46 niet tot stand is gekomen op basis van zakelijke overwegingen, maar puur vanuit emotie. “DOS’46 is een hele fijne vereniging en ik vind het leuk om daar mijn financiële steentje aan bij te dragen.”

Multiselect
Henri Bouwknegt
088-180 1222
www.multiselect.nl
info@multiselect.nl