DOS December Toernooi!

  • november 19, 2013

Aangezien het DOS December Toernooi vorig jaar een daverend succes was kunnen we dit toernooi in 2013 natuurlijk niet overslaan. Het DOS December toernooi vindt plaats op vrijdagavond 27 december in de Eendracht.

Je kunt je met een team van maximaal 6 personen opgeven. Afhankelijk van het aantal teams dat meedoet spelen we een aantal wedstrijdjes monokorfbal (4 tegen 4) van ongeveer 10 minuten. De korven staan op seniorenhoogte en er wordt gespeeld met een K5.

Voor wie: Iedereen vanaf 16 jaar
Tijdstip: Startschot eerste wedstrijd 20.00 uur
Inschrijfkosten per team: 10 euro

Je kunt je per team opgeven door een mailtje te sturen naar evenementendos46@hotmail.com
Zorg voor een leuke passende teamnaam.

Ingepakt cadeautje
Iedereen die deze avond meedoet of een kijkje komt nemen in de sporthal is welkom, voorwaarde is wel dat je een ingepakt cadeautje mee moet nemen om de sporthal in te kunnen. Je zal de sporthal dan ook niet met lege handen verlaten. De kerstman heeft namelijk voor iedereen een klein presentje.

Er wordt natuurlijk gezorgd voor een gezellige ‘tussen Kerst en Oud en Nieuw ambiance’. In de pauze spelen we de supersnelle kerstballenbingo. Laat je verrassen!

Het wordt hartstikke gezellig. Geef je dus snel op!

Jordy, Agnes, Nienke en Martine

Bekijk  hier de finale van de 2012-editie.