Faber Adviseurs sluit zich aan bij Business Club

  • november 14, 2013

Faber Adviseurs is een financieel adviseur die garant staat voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Het Nijeveense adviesbureau heeft voor diverse financiële disciplines professionele medewerkers in huis. Kleinschaligheid is kenmerkend voor Faber Adviseurs. “Wij werken in een kring van zo’n tien kilometer rond Nijeveen. Het grote voordeel is dat je bijna niet uit hoeft te leggen wie je bent.

Dichtbij
Daar helpt de sponsoring van DOS’46 aan mee. Korfbal is in deze omgeving verweven met de mensen. Als je zegt dat je DOS’46 sponsort, dan scoor je daarmee. In je doel je naamsbekendheid te vergroten, zet je een aantal stappen. Sportsponsoring is daar één van,” aldus Sijtze Faber. Faber wil met zijn bedrijf dichtbij de mensen staan. “Neem nu die storm van eind oktober. Wij coachen mensen door zo’n tijd heen. Als mensen bellen, worden ze niet eerst vijf keer doorverbonden om vervolgens alsnog te worden doorverwezen naar een website. Wij helpen mensen ter plekke en vertellen ze snel wat ze wel en niet moeten doen als ze schade hebben.”

Ook als sponsor staat Sijtze Faber dichtbij. “Als je gewoon je geld dumpt en verder niks doet, moet je het niet gek vinden dat het niets oplevert. Dan kun je beter je geld in het water gooien. Dan zie je in ieder geval nog kringen.”

Faber Adviseurs
Sijtze Faber
Nijverheidsweg 15
7948 NE NIJEVEEN
Tel: 0522 490 094
www.faberadviseurs.nl
s.faber@faberadviseurs.nl