Dynamic No-Break nieuw lid Business Club

  • november 14, 2013

De kampweek van DOS’46 heeft al een aantal jaren een eigen sponsor: Dynamic No-Break. Het bedrijf van Marco Engel is gevestigd in Kolderveen. Dynamic No-Break verzorgt alles op het gebied van statische (nood)stroomvoorzieningen. Van verhuur tot verkoop en het benodigde onderhoud.

Vanaf Kolderveen worden meerdere monteurs aangestuurd om ervoor te zorgen dat instanties van bijvoorbeeld gemeenten, ziekenhuizen, banken, telecombedrijven en allerhande MKB bedrijven altijd kunnen rekenen op elektriciteit; computers, netwerken en bijvoorbeeld verlichting mogen daar nooit uitgaan. Dynamic No-Break is werkzaam binnen de gehele EU én daarbuiten onder andere voor de gemeente Meppel, GGZ Drenthe, KPN, Ziggo en Essent. Het bedrijf staat bekend als een betrouwbare en energieke onderneming.

‘Mooie club in een mooi dorp’
Marco Engel geeft aan dat er maar enkele bedrijven zijn die hetzelfde doen. Hierdoor kan het bedrijf gewoon in een klein plaatsje gevestigd zijn en is het niet nodig om heel veel aan marketing te doen. “Wel vinden wij het leuk om een evenement als de kampweek te ondersteunen”, aldus Marco. “Natuurlijk ook omdat mijn dochter bij DOS’46 speelt. Het is een mooie club in een mooi dorp, iets waar wij graag moeite voor doen.” Dankzij de sponsoring door de Kolderveense onderneming kon de DOS’46-jeugd dit jaarafreizen naar Appelscha en staat volgend jaar Meppen als bestemming van de kampweek op de planning.

Dynamic No-Break
Tel: 0522 244 495
www.dnb-bv.nl
info@dnb-bv.nl